Intervju med avtroppende styremedlemmer

Haris Karovic

3.klasse Økonomi og administrasjon

Hvorfor stilte du som kommunikasjonsansvarlig?

Jeg hadde allerede vært i Optimum i et år i arrangementskomiteen og trivdes vanvittig godt. Jeg hadde lyst til å engasjere meg enda mer, og derfor valgte jeg å stille som kommunikasjonsansvarlig, noe jeg følte passet meg godt.

Hva er og hva innebærer dine ansvarsområder?

Jeg har ansvaret for alt av markedsføring, samt at jeg har leder markedsføringskomiteen som består av 4-5 personer. Som kommunikasjonsansvarlig har du også ansvar for SoMe, nettside og Optimum-alumni.

Hva føler du at du har fått ut av vervet?

Jeg har fått mye erfaring i hvordan en mindre organisasjon drives, samt at jeg har blitt mye bedre på å planlegge og samhandle med andre. I tillegg er det en god ting å ha på CVen. Jeg møter også på mye av studentmassen og har fått et nettverk jeg ikke ville vært foruten. Jeg har også tilegnet meg mye mer erfaring med digitale verktøy, samt at vervene i Optimum var en viktig erfaring å dra med når jeg skulle søke meg inn som KS på samfunnet.

Hva er det beste med å være kommunikasjonsansvarlig?

Når man er ute og promoterer og planlegger ting så treffer man på og blir kjent med mye av studentmassen. Du står også litt ansvarlig for eventer andre skal delta på og man lærer hvordan man skal lede en komité godt. Samt så får man være med på å bidra med ideer til resten av styret. Du kommer også veldig tett på næringslivet og får en veldig god innsikt, spesielt i partnerbedriftene.

Hvem burde stille til verv som kommunikasjonsansvarlig?

Alle burde stille som kommunikasjonsansvarlig. Du får en god mulighet til å utvikle deg selv som person og lære deg digitale verktøy bedre samtidig som du blir kjent med fantastiske mennesker.

 

Jon 1.jpg

Jon Embret grøholt

3. år, Økonomi og administrasjon

Hvorfor stilte du som internansvarlig?

Jeg følte det var på tide å engasjere meg og Optimum var da ett naturlig sted for meg å begynne.

Hva er og hva innebærer dine ansvarsområder?

Jeg er hovedsakelig ansvarlig for det sosiale innad i Optimum, være seg turer eller vors etc. Har også en støttefunksjon der det trengs og bidrar som de andre i styret til diskusjoner innad i styret under møter.

Hva føler du at du har fått ut av vervet?

Jeg føler jeg har fått muligheten til å lære om hvordan en mindre «organisasjon» drives og hvor viktig det er at folk er engasjert i det de driver med.

Hva er det beste med å være internansvarlig?

Jeg vil først og fremst trekke frem ett sosialt nettverk jeg ikke ville vært foruten. Jeg vil også trekke frem muligheten til å være ansvarlig for noe som andre skal delta på, dette er noe jeg føler jeg har vokst på.

Hvem burde stille til verv som internansvarlig?

Alle burde stille, det er en sjelden mulighet til å utvikle seg som person og også bli kjent med fantastiske folk

 

Melissa 1.jpg

Melissa Helen Bjerke

2. Klasse økonomi og administrasjon

Hvorfor stilte du som leder av Optimum?

Jeg var med i Optimum i et halvår som komitemedlem og fikk fort sansen for arbeidet Optimum drev med samt folkene som var med. Jeg var klar for å ta på meg mer ansvar og dermed valgte jeg å stille til denne stillingen. Jeg har ikke angret ett sekund på at jeg har tatt på meg dette vervet. Jeg har lært meg mye og har vært med på å utvikle videre drift av linjeforeningen.

Hva er og hva innebærer dine ansvarsområder?

Mitt ansvarsområde er å ha et overordnede blikk av driften til Optimum. Jeg kaller inn til styremøter og sørger for at alt går som det skal. Jeg skal være en støtte for hele styret.

I tillegg til dette så innebærer det første halvåret av dette vervet og være Nestleder/ Økonomisjef. Her hadde jeg ansvarsområder ved å føre regnskapet til Optimum, sette budsjett og i tillegg være en hjelp opp mot daværende leder.

Hva føler du at du har fått ut av vervet?

Jeg har fått muligheten til å ha ansvaret av å lede et styre igjennom flere spennende arrangementer og møter. Jeg har fått oppleve hvordan det er å ha et overordnede ansvar for flere mennesker. Jeg har virkelig fått utvikle meg på dette vervet i forhold til ansvar og struktur. Og jeg har blitt kjent med en utrolig herlig gjeng.

Hva er det beste med å være leder av Optimum?

Det beste med å være leder i Optimum må være det å kunne ta en del i hele driften til linjeforeningen vår. Vi gjør mye for våre studenter, og det er morsomt å se at vi lykkes tilslutt. Jeg har også fått muligheten til å være tett i kontakt med vår samarbeidspartner Deloitte, noe som har vært både lærerikt og spennende til senere anledninger.

Hvem burde stille til verv som leder av Optimum?

Alle som føler de ønsker å ta et større ansvar. Det er et spennende verv og en lærer utrolig mye av å kunne arbeide med noe sånt i et år. Du må ha et ønske om å gjøre studietiden til studentene ved Handelshøyskolen så bra som mulig.

Også er det ikke noe å skjule at et slikt verv gir deg en utrolig god erfaring som kommer godt med videre i livet.

ON